Skip to content Skip to footer
AANVRAAG LEUKE TRIP

IN HAARLEM EN/OF OMSTREKEN

De veelzijdigheid van Camer37 gaat verder. Martin is jarenlang werkzaam geweest in de toeristensector, onder andere als ‘avonturen’ gids in Zimbabwe, Botswana, Namibië en in bijna geheel Zuid-Amerika. Daarnaast heeft Martin gewoond in Canada, Nieuw-Zeeland, Australië en Brazilië.

Martin heeft de afgelopen 20 jaar als chauffeur en gids gewerkt voor diverse reisorganisaties. Of anders gezegd met alle opa’s en oma’s van Nederland en de wereld, door geheel Europa gereden met een grote touringcar.

Een bezoek aan Haarlem is dan ook niet compleet zonder stadswandeling met Martin. Het zit in zijn bloed om Haarlem en Nederland aan zijn gasten te laten zien.

Het organiseren van een leuke trip in Haarlem en omstreken behoort dus zeker tot de mogelijkheden! We horen het graag als u hulp nodig heeft.

TOUROPERATOR EN REISBUREAUS

Voor touroperators en reisbureaus die van Martins diensten gebruik willen maken kunnen contact opnemen. De volgende criteria worden daarbij in acht genomen:

  • Betaling vooraf over de aangevraagde uren en afstand.
  • Starten of vertrekpunt dient binnen een rijafstand van 30 km van Haarlem te liggen. Bij voorkeur waar de auto op locatie gratis geparkeerd en opgeladen kan worden.
  • Minimum uurloon van € 52,– inclusief btw en reiskosten tot maximaal 2 x 30 km.
  • Kilometers boven de 30 enkele afstand worden apart belast á € 0,23 per km.
  • Extra uren, kilometers en overige gemaakte kosten t.b.v. opdrachtgever en of passagier(s), zoals maaltijden, hotel, parkeerkosten, etc. onderweg gemaakt en bepaald in het CAO besloten busvervoer gaan op nabetaling. Mits van tevoren duidelijk is dat deze kosten gemaakt moeten worden. Dit dient vooraf betaald of als vergoeding meegegeven te worden.

Aanvraag Touroperator    Go To Top

    Subscribe to the updates!