Skip to content Skip to footer
Art

Bij camer37 is er veel te vinden omtrent kunst, art, kristal en een grote collectie aan verzamelde vintage objecten die Camer37 verrijkt.

Camilo is elke dag op zoek naar leuke objecten. Zijn voorkeur gaat uit naar bijna alles van kristal maar Makkumer aardewerk, vazen en beelden worden ook regelmatig meegenomen naar huis. Een gedeelte hiervan kunt u terugvinden in de 17e-eeuwse kelder, welke onder de woonkamervloer is gevonden tijdens onze verbouwing. De kelder is volledig gerestaureerd en wordt gebruikt als een soort vitrinekast midden in de woonkamer en is afgedekt met glas.

Ook boeken horen thuis in dit huis. De vorige eigenaar had tienduizend boeken in huis. Helaas waren die boeken niet meer aanwezig toen we het huis kochten. Maar Camilo is al goed op weg om er ook zoveel te krijgen, met als gevolg dat we al een grote collectie hebben.

Al deze objecten verrijken ons huis en regelmatig ook de diner tafel. Iedereen is echter op z’n tijd toe aan wat nieuws, vandaar dat ook diverse artikelen te koop worden aangeboden. We nodigen u dan ook van harte uit om een keer langs te komen, liefst wel op afspraak, maar aanbellen mag uiteraard als u denkt dat we thuis zijn! Bovendien staat de deur vaak letterlijk en figuurlijk open bij ons en zitten we met mooi weer op de stoep in onze zitzakken.

Daarnaast zijn een aantal goede museums letterlijk bij ons om de hoek, het Frans Hals museum op 210 meter afstand, met daarnaast het ABC Architectuurcentrum Haarlem en het museum Haarlem. En het oudste museum van Nederland, het Teylersmuseum is ongeveer 500 meter lopen.

Kortom voor de kunst liefhebber genoeg te doen in Haarlem, kom kijken. En mocht u al zoveel gelopen hebben, kom dan binnen voor een massage voor de pijnlijke spieren…!

Pic 01

Picture 02

Picture 03

Picture 04

Picture 05

Picture 06

Go To Top

Subscribe to the updates!