Skip to content Skip to footer
Veelgestelde vragen

gerelateerde camer37 vragen.

1. Hygiëne van de gemasseerde?

Zorgt u dat u kort voor de massage gedoucht of gewassen bent. Dit is eventueel ook mogelijk in de massageruimte. Dit kan dan wel mogelijk van uw massagetijd afgaan!

6. Kan ik ter plaatse bijboeken?

Als het tijdsblok na u beschikbaar is dan kunt extra massagetijd, een infraroodsessie of massage bad bijboeken.

2. Eten vlak voor een massage?

Het wordt afgeraden om vlak voor een massage te eten. Houd minimaal een 2 uur ruimte aan.

7. Kan ik annuleren?

Tot 24 uur voor uw boeking kunt u kosteloos annuleren.  Van 8 tot 24 uur voor uw afspraak kunt u de afspraak kosteloos verzetten.  Vanaf 8 uur voor afspraak bent u het volledige bedrag verschuldigd.

3. Waar is massage onder andere goed voor?

Massage stimuleert de doorbloeding en daarmee de toe- en afvoer van weefselvloeistoffen. Het verbetert de doorlaatbaarheid van de bloedvaten, de stofwisseling en de spierfunctie met als gevolg een algemene verbetering van het welbevinden.

8. Indien u te laat bent?

Indien u te laat aanwezig bent voor een massage afspraak, kunt u alleen voor de resterende tijd een behandeling krijgen. U bent wel het gehele bedrag verschuldigd voor de geboekte tijd.

4. Wat houdt een infrarood sessie in?

De sessie is binnen 30 seconden warm door middel van vijf Philips infraroodlampen van 750 watt elk. De sterkte is te regelen. De maximum tijdsduur is 20 minuten.  Gaat u altijd op een handdoek zitten om het zweet op te vangen ten behoeve van hygiëne. Na afloop kunt u afkoelen, eventueel op het dakterras en of onder de douche.

9. WAAR KUNNEN WE PARKEREN?

Voor het huis kan geparkeerd worden, echter kost dit € 5,10 per uur van 09.00 tot 23.00 uur. In de parkeergarages betaalt u circa € 0,50 per 12 minuten. Zie ook interparking.nl

5. Welke mogelijkheden heeft het massage bad?

Het vullen van het bad duurt ongeveer een half uur (410 liter water) en de temperatuur van het water zal ongeveer 38 graden zijn. Het water wordt op de gewenste temperatuur gehouden van gemiddeld 37-38 graden. Er zijn diverse wateren luchtmassageprogramma’s beschikbaar, welke in te stellen zijn via het digitaal toetsenscherm.

10. Met het openbaarvervoer?

De dichtstbijzijnde bushalte is op de Gedempte Oude Gracht, genaamd Haarlem Centrum Verwulft. Het makkelijkst is om lijn 300 te nemen. Dit is de eerste halte van af NS-station Haarlem en vanaf Schiphol de voorlaatste halte, Haarlem centrum Verwulft.

Go To Top

Subscribe to the updates!