Skip to content Skip to footer
Eten & Gezelligheid

De ultime zoete inval voor onze multiculturele gasten.

Wilt u Eten & Drinken en zelf koken bij Camer37? U bent van harte welkom. 

Camilo is de kok in huis en van origine Braziliaans en er staan dus regelmatig Braziliaanse gerechten op tafel, maar even zo vaak iets waar nog geen recept voor is. Ik kan u zeggen, dat Martin al 19 jaar heerlijk eet en daardoor zelden te vinden is in een restaurant. Echter als het om het ontbijt of lunch gaat, dan staat Martin vaak in de keuken, waarbij eieren een belangrijk ingrediënt zijn.

Heeft u zin om te koken, dan bent u van harte welkom dat te doen tijdens uw verblijf. Maar we eten dan uiteraard wel mee! Vindt u het een leuke uitdaging om zelf te gaan koken voor alle aanwezigen, dan kan dat. Houd u er rekening mee dat er soms meer onverwachte mensen aanschuiven. We overleggen dat uiteraard van tevoren.

Als u zelf besluit te koken, dient u de hoofdingrediënten zelf te kopen. Echter de meest gebruikte kruiden en soortgelijke toevoegingen hebben we meestal wel in huis. Een groot 6 pits fornuis op gas met oven is aanwezig, en ook een stoommagnetron, plus alle andere artikelen als pannen, borden en bestek.

We kijken uit naar een gezellige culinaire maaltijd samen met u.

CAMER37 IS DE ULTIEME ZOETE INVAL,
EET U EEN HAPJE MEE?

Go To Top

Subscribe to the updates!