Skip to content Skip to footer

Wij genieten van het samenbrengen van reizigers uit verschillende culturen.

Camer37 wordt bewoond door Camilo, van oorsprong een Braziliaan, en Martin, een Friese Nederlander.

Wij hebben elkaar leren kennen in Rio de Janeiro in Copacabana. Was dit gepland? Nee, in het geheel niet. Ook niet dat Camilo mee naar Nederland zou komen en inmiddels volledig is ingeburgerd. Zo is de basis van Camer37 multicultureel ingesteld en genieten wij van het samenbrengen van verschillende culturen.

Camer37 heeft over de jaren vele nationaliteiten over de vloer gehad, waarvan velen via CouchSurfing.org. U kunt ons profiel vinden onder de naam “camiloxmartin” log hiervoor in op https://www.couchsurfing.com/

Ons verhaal

DE NIEUWE ONTDEKKERS

We blijven graag jonge reizigers en backpackers ontvangen. Zij zijn de nieuwe ontdekkers van wat de diverse culturen te bieden hebben. Reizen op jonge leeftijd is een goede school. Laat je inspireren door hun (reis)verhalen.

Vaak is Martin met z’n Nederlands in de minderheid aan de dinertafel. En dat maakt het zo interessant. We proberen wel alle gasten een stukje Nederlandse cultuur mee te geven, plus een beetje Nederlandse taal. Probeert u maar even; achtentachtig allemachtige prachtige grachten, in Amsterdam. 🙂

Het respecteren van elkaars cultuur is een belangrijk iets. Een discussie met goede en liefst feitelijke argumenten gaan we niet uit de weg. Na afloop genieten we van een heerlijke maaltijd, massage (bad), sauna en welverdiende nachtrust. Wat wil je nog meer?
We krijgen graag een inkijkje in de cultuur waar u / jij vandaan komt.

Go To Top

Subscribe to the updates!